Modieuze schoenen voor modebewuste schoenliefhebbers

 

Schoenen zijn een belangrijk onderdeel van het totale voorkomen. De combinatie van mooie kleding en het juiste paar schoenen zorgt ervoor dat u er goed uitziet. Aad van den Berg modeschoenen verkoopt schoenen van bekende merken als Giorgio 1958, Arche en G-star RAW voor de modebewuste schoenenliefhebber.

Maarten van Aad van den Berg schoenen heeft een passie voor schoenen. Dat is te merken aan de zorg die wordt besteed bij de selectie van de schoenencollectie. De collectie van dames- en herenschoenen voor de komende winter is uitgebreid. Zo heeft u de mogelijkheid te kiezen uit Lilian schoenen, Mauro Teci schoenen of Unisa schoenen.  De collectie is zowel te koop in de webshop als in de winkels in Noordwijk of Rijswijk. Hier helpen enthousiaste verkoopmedewerkers u bij het maken van een keuze voor de juiste schoenen.

Stoere schoenen

In de collectie herenschoenen heeft Aad van den Berg modeschoenen onder meer Blackstone schoenen, Giorgio 1958 schoenen en G-star RAW schoenen. Dit laatste merk staat voor stoere schoenen voor modebewuste mannen, net als de schoenen van d acquasparta. Voor de dames heeft de schoenenwinkel Arche schoenen, sendra boots en K & S schoenen.

De collectie in de webshop is zeer uitgebreid en altijd ingespeeld op de laatste modetrends. Alvast beginnen met bestellen doet u op www.aadvandenberg.nl

Deel dit artikel