Maruti footwear Gimme more Gimlets!

Maruti najaar/winter 2014

Luipaard, catprint, zebra of dot's: de nieuwe Maruti najaar/winter collectie
zit weer vol roaring dieren- en fashionprints! Maruti is er voor vrouwen en mannen.


Gimme more Gimlets!

De Maruti icon shoe Gimlet - een veterschoentje gemaakt van geprint koeienleer - is er dit najaar in veel nieuwe uitvoeringen. Van metallic splashes, black silver en dot's tot bruine cheetah en cat print. Uiteraard zijn ook klassiekers zoals zebra en luipaardprint weer aanwezig. Er is keuze uit de prints: cheetah, zebra, cat, leopard en dotjes.  

Maruti Aad van den Berg schoenen

Total Blizz

Voor dames die graag stevig in hun schoenen staan introduceren we deze herfst de 'Blizz': het zusje van de Gimlet met een sneakerzool in contrasterend wit. De Blizz is er in cheetah brown/black en beige, dots, zebra en catprint. Net als de Gimlet heeft de Blizz een heel fijn draagcomfort.

Boots

Maruti heeft dit najaar ook weer een collectie lage enkelbooties, pumps en laarzen, gemaakt van mooie leersoorten. Nieuw is de 'Passoa': een chelsea bootie in cheetah.

Matching bracelet

Van de restanten van onze schoenen maken we armbandjes. Accessoires met hoog aaibaarheidsgehalte in de stijl van de Gimlet en Blizz.

OverMaruti

Maruti is simple but significant. Sinds 2007 maken we laarzen, sneakers en schoenen voor dames en heren. Onze stijl is clean maar sprekend door het gebruik van unieke prints en kwalitatief hoogstaande materialen. Omdat we veel werken met natuurlijke materialen, handmatige verfbaden en experimentele wassingen is niet één paar exact hetzelfde. Dat maakt elk Maruti product uniek. Je vindt Maruti in Nederland bij o.a. Aad van den Berg Modeschonen in Noordwijk. 

Deel dit artikel