Magnanni schoenen voor de man met een persoonlijke stijl!

Magnanni Spaanse top kwaliteit!

 

Het Spaanse herenschoenen merk Magnanni staat voor Spaanse top kwaliteit. Magnanni is de derde generatie in het familiebedrijf die al 50 jaar stijlvolle mannen schoenen vervaardigd. De oprichter Sebastian Blanco Aldomar is op z'n twaalfde jaar begonnen met werken in Spaanse schoenfabrieken. Op 44 jarige leeftijd heeft hij besloten om zijn eigen bedrijf te starten. Het kopen van Magnanni schoenen doe je niet elke dag, goedkoop zijn ze immers niet. Wel staan de schoenen borg voor een geweldig loopcomfort en een dito uitstraling. De achtergrond, ambitie en ervaring van de schoenmakersfamilie Blanco voel je zelfs bijna terug in de schoenen van Magnanni. Een ware belevenis dus.

 

MAgnanni banner

 

Magnanni sinds 1954

 

Het bedrijf begon in 1954 met vijf werknemers in een fabriek in Almansa, Spain op de begane grond van een woonhuis. In 1956 kwam de samenwerking van Sebastian Blanco met Antonio Garcia Pastor tot stand en Blanco y Garcia S.L werd gesticht. De schoenen werden uitgebracht onder het merk Blangar. In 1989 trad de derde generatie van de Blanco familie toe in de leiding van het bedrijf. Miguel was de eerste van zijn generatie die participeerde in het bedrijf. Hij werd gevolgd door Pascual, Sebastian, Luis, Roco and Julio. De schoenen werden uitgebracht onder het merk Magnanni.

 

Magnanni showroomMagnanniMagnanni

 

Magnanni schoenen voor de man met een persoonlijke stijl!

 

De schoenen van dit Spaanse familiebedrijf uit 1954 worden op unieke wijze met de hand afgewerkt. Precisie speelt daarbij zo’n grote rol, dat Magnanni de productiemethode een ‘way of life’ noemt. Magnanni weet dat kleding voor de man een uiting van persoonlijke stijl en smaak is. Onze collectie Magnanni schoenen is daarop afgesteld. Magnanni is zeker bekend om zijn vele gespschoenen. Magnanni vervaardigt herenschoenen van de beste kwaliteit leer. De schoenen zijn elegant, luxueus en hebben een klassieke uitstraling. Magnanni maakt gebruik van de zogeheten ‘Bologna constructie’, een techniek waarbij de voet 360 graden wordt ingepakt met leer. Dit resulteert in comfortabele en flexibele schoenen.

 

Magnanni herenschoenen zijn verkrijgbaar in onze winkel:
Aad van den Berg Top Style, Hoofdstraat 86, Noordwijk

 

Magnanni

Deel dit artikel