Living the Glamorous life op Glamorous sneakers!

The Miami look: heldere kleuren, fris, stijlvol en een tikkeltje sexy

 

Al ruim 25 jaar laat August Gunther van Glamorous Fashion zich in zijn werk inspireren door mensen en reizen over de hele wereld. Zijn geloof speelt hierin een belangrijke rol en is het fundament in zijn leven. Kleding, mode en schoenen zijn volgens hem een uiting van emotie, gevoel en passie.

  

Nieuwe prikkels

Het Glamorous Fashion team en hij zijn constant op zoek naar prikkels en signalen die hen het juiste pad laten kiezen in de ontwikkeling van de collecties. “Ik wil de ultime gardarobe bieden, zodat living the Glamorous life voor iedere vrouw bereikbaar is”.

Glamorous bij Aad van den Berg Modeschoenen

tikkeltje sexy 

Het zit hem in kleine details. Dat zie je zeker terug in de laatste collecties van Glamorous en Glitz&Glam. Hierdoor heeft hij zich laten inspireren door het leven in Miami: heldere kleuren, fris, stijlvol en een tikkeltje sexy.

Dat is waar Glamorous Fashion & Shoes voor staan: voor de zelfbewuste vrouw die zichzelf durft te laten zien en die deze zomer felle kleuren en neon’s zie matchen.

Lieke van Lexmond

Lieke van Lexmond is een mooi vorbeeld. Zij kleed zich in Glamorous Fashion & shoes

De schoenen en sneakers zijn nu verkrijgbaar in de winkels van Aad van den Berg Shoe Fashion Noordwijk en Rijswijk verkrijgbaar. Ook te bestellen via de webshop

passie voor schoenen bij Aad van den Berg Modeschoenen

 Glamorous bij Aad van den Berg modeschoenen

Deel dit artikel