Lilian schoenen en Unisa nieuwe

De nieuwe collectie van Lilian schoenen en Unisa

Het stijlvolle Italiaanse merk Lilian schoenen en het Spaanse schoenenlabel Unisa komen weer met een vernieuwende collectie

Lilian schoenen zijn verkrijgbaar bij Aad van den Berg schoenen 

Het schoenenmerk Lilian is het stijlvolle Italiaans topmerk. Lilian schoenen, pumps en laarzen kenmerken zich door de preciesie waarmee de schoenen gemaakt worden. De afwerking is altijd perfect. Lilian schoenen maakt gebruik van de mooiste materialen. Hierdoor komende kleuren prachtig tot zijn recht. Lilian schoenen kopen doet u bij ons in de schoenenwinkels of online.

Lilian schoenen sinds 1973

De Italiaanse schoenfabriek Lilian Srl. is opgericht in 1973 door Filippo Sgariglia en zijn vrouw Lilian. Het is een kleine handwerkfabriek, gevestigd in de provincie De Marche in Italie. Het is een echt familiebedrijf want naast de ouders werken ook de kinderen en schoondochter mee. De schoenen worden voor de volle 100% in Italie gemaakt en de fabriek voert dan ook het keurmerk 100% made in Italy. De fabriek heeft met zo'n 25 medewerkers een dagproductie van rond de 250 paar. Lilian maakt een gematigd modische damescollectie voor vrouwen die waarde hechten aan pasvorm en kwaliteit. Bij de laarzen zijn er aparte modellen voor stevige en voor slanke kuiten.

Unisa schoenen en laarzen zijn verkrijgbaar bij Aad van den Berg schoenen

Het schoenenmerk Unisa bestaat since 1974 UNISA staat voor grenzeloze creativiteit. Het internationale design en styling team van Unisa staat garant voor de creatie van een kosmopolitische collectie voor de vrouw die mode, stijl en comfortabele schoenen wenst voor een bereikbare prijs. Unisa schoenen kopen doe je bij ons in de schoenenwinkels of online.

Bijpassende tassen van Unisa

Een bijpassende handtassen collectie completeert het geheel. UNISA denkt ook aan de jonge generatie en ontwikkelt een meisjes-collectie die naadloos aansluit op die voor volwassenen. "Just like Mum". UNISA FAN, Wendy van Dijk: Ze is net als de UNISA collectie... mooi, elegant, uniek, veelzijdig, tijdloos en altijd modieus!

Deel dit artikel