Lilian schoenen 100% made in Italy!

Lilian schoenen honderd procent Made in Italy!


Lilian is het Italiaans topmerk bij uitstek. De Lilian schoenen, pumps enkellaarsjes en knielaarzen kenmerken zich door de precisie waarmee de schoenen gemaakt worden. De afwerking is altijd akelig perfect. Lilian schoenen maakt gebruik van de mooiste A kwaliteit materialen. Hierdoor komende kleuren prachtig tot zijn recht. Lilian schoenen kopen doe je niet zomaar, dat is een belevenis op zich.

Lilian schoenen sinds 1973

De Italiaanse schoenfabriek Lilian Srl. is opgericht in 1973 door Filippo Sgariglia en zijn vrouw Lilian. Lilian is een kleine handwerkfabriek, gevestigd in de provincie De Marche in Italië. Het is een echt familiebedrijf want naast de ouders werken ook de kinderen en schoondochter mee. De schoenen worden voor de volle 100% in Italië gemaakt en de fabriek voert dan ook het keurmerk 100% made in Italy. De fabriek heeft met zo'n 25 medewerkers en een dagproductie van rond de 250 paar. Lilian maakt een gematigd modische damescollectie voor vrouwen die waarde hechten aan pasvorm en kwaliteit. De pumps hebben altijd een uitmutende pasvorm en bij de laarzen zijn er aparte modellen voor stevige en voor slanke kuiten.

Lilian en Peter Kaiser elegante damesschoenen en enkellaarsjes

Ondanks dat de mode stoer en op sneakers is gericht, is er zeker plaats voor de elegante damesschoenen. Lilian en Peter Kaiser zijn daar twee topmerken in. Lilian uit Italië en Peter Kaiser uit Duitsland. Het Duitse damesschoenen merk Peter Kaiser maakt sinds 1838 stijlvolle damesschoenen met een uitstekende pasvorm. Peter Kaiser staat voor elegante pumps en mooie enkellaarsjes gemaakt uit de mooist en fijnste leersoorten. Kenmerkend zijn de stretch suede materialen die alleen bij Peter Kaiser tot zijn recht komen.

Lilian schoenen zijn verkrijgbaar in de winkel:
Aad van den Berg Top Style, Hoofdstraat 86, Noordwijk

Deel dit artikel