Herenschoenen Kopen in Leiden

Goede herenschoenen kopen in Leiden

Op stap gaan om schoenen te kopen in Leiden is echt een uitje. De stad is gezellig en shoppen is leuk, maar tegelijk tijdrovend. Ook voor wie online wil slagen is Aad van den Berg schoenen het goede adres. De Zuid-Hollandse schoenenspecialist heeft een uitgebreide collectie modieuze herenschoenen met een perfecte pasvorm. U kunt dan denken aan merken als Giorgio 1958, Van Bommel, Magnanni, Van Lier en nog veel meer – klik hier voor de volledige merkenlijst van onze herenschoenen. Wie op schoenen van Aad van den Berg loopt, loopt altijd een stapje voor.

Meer informatie over laarzen kopen in Leiden en Magnanni herenschoenen

Klassieke Van Bommel herenschoenen

Van Bommel herenschoenen ademen tijdloze klasse. Het gerenommeerde schoenenhuis is niet te verwarren met Floris van Bommel, dat meer casual modellen op de markt brengt. Het is en blijft familie en kwaliteit is in alle gevallen gewaarborgd, toch onderscheiden Van Bommel herenschoenen zich duidelijk. Perfect om te dragen onder een pak of bij een bijzondere gelegenheid, al geven ze ook cachet aan een combinatie met een jeans. Eigenlijk zijn deze klassiekers altijd op hun plek, waar en wanneer dan ook.

Herenschoenen kopen in Leiden en omstreken

Een dagje op stap en dan schoenen kopen in Leiden. Maar waarom zou u zich beperken en niet eens rondkijken in de regio Leiden? Tot ver in de omstreken is Aad van den Berg schoenen een begrip. Wie mooie herenschoenen wil kopen in Leiden en omstreken, doet dat bij ons. We hebben een ruime collectie topmerken en prima service. Met winkels in Rijswijk en Noordwijk weten mensen uit de regio de zaak al van oudsher goed te vinden, maar ook online blinken we uit door onze service en ons vakmanschap. Kom eens langs, offline of online, we staan voor u klaar.

Oer-Nederlandse Van Bommel herenschoenen

Van Bommel herenschoenen horen bij het cultuurgoed van Nederland, zou je kunnen zeggen. Al vanaf 1793 maakt het vermaarde merk herenschoenen van absolute topkwaliteit. In de fabriek in Moergestel wordt het grootste deel van de productie gedraaid. Per schoen zijn er liefst 280 handelingen nodig, waarvan veel handwerk is. Van Bommel behoort tot de oudste familiebedrijven van Nederland, de drie broers Reynier, Floris en Pepijn vormen de direct en zijn de negende generatie die de scepter zwaait. Als Aad van den Berg schoenen zijn we er dan ook trots op dit oer-Hollandse merk te kunnen voeren.

Deel dit artikel