Heb jij ook passie voor Harris schoenen?

Harris voor als je echt van bijzondere schoenen houdt.

Stuk voor stuk zijn de Harris herenschoenen een kunstwerk opzich. Sinds 1912 maakt Harris op ambachtelijke wijze exclusieve herenschoenen. Deze duurzame en bijzondere schoenen worden handgemaakt in Firenze in Italië met de mooiste materialen en alleen met de beste leersoorten. Veelal is er een bijpassende riem verkrijgbaar. De oplagen zijn beperkt, omdat er steeds weer nieuwe schoenen worden ontworpen en zo heb je dan ook exclusieve schoenen, die niet iedereen heeft.

 Harris bijzondere schoenen     Harris bijzondere schoenen     Harris bijzondere schoenen

Aparte sneakers van Harris

De sneakers van Harris zijn echte collecters item. De Harris sneakers bij Aad van den berg Modeschoenen sneakers zijn uitgevoerd met bijzondere materialen als hand gekleurde croko leersoorten en multi collor handfinish. De sneakers staan op een comfortabele stoere haaientanden loopzool en geven de Harris sneakers een stoer uiterlijk met een rijke uitstraling.

 

Harris 0818/T sneakers     Harris 0818/T sneakers     Harris 0892 sneakers

Harris en Magnanni elegante en bijzondere Herenschoenen

Ondanks dat de fashion stoer en op sneakers is gericht, is er zeker plaats voor de elegante herenschoen. Harris en Magnanni zijn daar twee topmerken in. Harris uit Italië en Magnanni uit Spanje. Het Spaanse Herenschoenen merk Magnanni maakt sinds 1954 stijlvolle mannenschoenen. Magnanni staat voor elegante veterschoenen en mooier gespschoenen gemaakt uit de mooist en fijnste leersoorten. Kenmerkend zijn de mooi handfinish van de overlopende cognac kleuren, maar ook de zwarte en blauwen zien er top uit.

De herenschoenen van Harris en Magnanni zijn verkrijgbaar bij Aad van den Berg Modeschoenen in Noordwijk.

Aad van den berg Modeschoenen, Hoofdstraat 96 te Noordwijk

Deel dit artikel