Blackstone shoes zijn stoer

Blackstone shoes zijn verkrijgbaar bij Aad van den Berg schoenen

Arie Boomsma en Hanna Verboom kiezen voor Blackstone.

Arie Boomsma en Hanna Verboom kiezen voor Blackstone shoes. De stylevolle sneakers en stoere laarzen van Blackstone shoes en Arie Boomsma horen bij elkaar. Blackstone shoes is er niet alleen voor de mannen ook de vrouwen komen aan bod. Blackstone shoes keert terug naar zijn roots

Van stoere werkschoenen met stalen neuzen naar Fashion shoes

Noem de naam Blackstone shoes en op het netvlies van velen zullen voornamelijk visioenen van stoere werkschoenen met stalen neuzen verschijnen. Natuurlijk hebben wij ons in de loop der jaren ontwikkeld en naast deze werkers ook menig modieuze collectie voor man en vrouw het daglicht doen aanschouwen. Echter: de tijden zijn onzeker en daardoor rijp voor bezinning en herwaardering van datgene dat in het verleden zijn kwaliteit heeft bewezen, datgene waar op te bouwen valt. Voor het vanuit Gouda opererende schoenenmerk Blackstone shoes is dat de werkboot: onze eigen working class hero. Maar zoals zelfs de stoerste mannen er tegenwoordig niet voor terugdeinzen zich uiterlijk te verfraaien, heeft ook onze noeste werker een facelift ondergaan. Vandaag de dag verschijnt hij in verfijnde leersoorten en in gelimiteerde oplage zelfs met een zweem van satijn, lak of metallic. Een degelijk doch stijlvol ogend onderwerk maakt het geheel tot een modieuze krachtpatser.

Blackstone shoes er is meer

Uiteraard is er meer: stijlvolle sneakers, stoere laarzen, elegante klassiekers met eigenzinnige leestvormen en veelal handmatig aangebrachte finish die de schoen een doorleefd karakter meegeven. Een diverse collectie met een constante factor: Liefde voor een produkt dat geworteld is in een familietraditie die meerdere generaties teruggaat, Liefde die zich manifesteert in groot vakmanschap en het gebruik van de mooiste materialen, passie voor schoenen.

Deel dit artikel