Amazonas afbreekbare slippers

Amazonas Geinspireerd door de Natuur en haar schoonheid

Amazonas het Braziliaans slippermerk draagt het hart van Brazilië naar vijf verschillende continenten in de wereld en is te koop in meer dan 70 landen.
Amazonas doet de wereld versteld staan van haar mix in Duurzaamheid, Fashion en Creativiteit. Ze lanceert als eerste de volledig Ecologische Slipper. Deze 100% Braziliaanse slippers zijn de enige wereldwijd die zowel Fashionable als Ecologisch Verantwoord zijn.


Amazonas behoudt haar natuurlijke essentie met respect voor Brazilië en de rest van de wereld met recycleerbare en biologisch afbreekbare slippers.
De basis van de Amazonas ligt in het hart van het Braziliaanse Regenwoud bij de inheemse rubberboom en de lokale bevolking. De natuurlijke grondstof latex vormt samen met restanten uit producties van bijvoorbeeld autobanden en oude petflessen en de formule van Amazonas. Elk jaar wordt er meer dan 4800 ton gerecycled rubber verwerkt en Amazonas Slippers zijn vrij van chemicaliën en biologisch afbreekbaar!
Het DNA van het merk komt overeen met de Amazonas Group filosofie. Het bedrijf bestaat 70 jaar en is in de afgelopen 50 jaar actief in vele community ’s ten behoeve van de lokale bevolking en milieuprojecten om zo de balans te behouden tussen geven en nemen. Alle Amazonas producten worden volledig ontworpen en geproduceerd in Brazilië.

Biologisch afbreekbare slipper

Met de groei en internationalisering, was het opnieuw nodig om te innoveren. Amazonas is erin geslaagd om werelds eerste afbreekbare slipper te lanceren! De Amazonas New Bio is 100% recyclebaar en zal in een natuurlijke omgeving beginnen met het afbraakproces om na 5 jaar volledig te zijn verteerd zonder belastend te zijn voor het milieu. Fenomenaal als je je beseft dat synthetisch rubberen slippers van de bekende merken slippers er ruim 700 jaar over doen!
Dus met de zomer in aantocht is het niet meer nodig om concessies te doen. Er is eindelijk een fantastisch ethisch alternatief die heerlijk comfortabel loopt en fashionable is en waarbij je ook nog een goed gevoel over houdt door je bijdrage aan het milieu.

Zomer 2016 Collection

Geïnspireerd door de natuur en haar exclusiviteit en schoonheid lanceert Amazonas haar nieuwe collectie voor SS16 met een explosie van kleuren, prints, veel nieuwe designs en rijke materialen zoals o.a. Braziliaanse (half)edelstenen, Swarovski kristallen en leer.
De collectie staat voor de schoonheid en authenticiteit van het Amazone gebied en is verkrijgbaar in dames en heren modellen.

Amazonas slippers zijn verkrijgbaar in de winkel
Aad van den Berg Shoe Fashion, Hoofdstraat 50, Noordwijk

Deel dit artikel