• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Klantwaardering 9.4 op Kiyoh
Sluiten
menu

Nieuws

Graag houden wij u op de hoogte van allerlei zaken over schoenen, tassen, riemen, accessoires, evenementen en nieuws rondom ons bedrijf Aad van den Berg Modeschoenen in Noordwijk. Hier kunnen wij iets meer nieuws presenteren dan via de sociale media. Volgt u ons al op de socials?  Facebook, Instagram en Pinterest? Al zeggen wij het zelf, toch zeker de moeite waard.

Veel leesplezier!

 

Unieke Greve Zool: Dutch Heritage in Schoeisel
15-03-2024
Dutch Heritage is altijd een inspiratiebron geweest voor de Greve collecties, maar dit is vooral terug te zien in de nieuwe ontwikkelde Greve zolen. Geïnspireerd door de diverse landschappen van Nederland, belichamen onze zolen een eerbetoon aan de natuurlijke schoonheid en erfgoed van ons land.
Lees verder
Enkellaarsjes voorjaar 2024
08-03-2024
Elke vrouw heeft wel een paar enkellaarsjes in haar garderobe. Van klassieke modellen tot trendy bikerboots en elegante haklaarsjes, ons assortiment voor het voorjaar heeft voor elk wat wils.
Lees verder
Hispanitas voorjaar 2024
19-02-2024
Het is weer tijd om je garderobe een frisse update te geven en je schoenencollectie te verrijken met de nieuwste trends van Hispanitas. Stap in Stijl en Comfort met Hispanitas Schoenen.
Lees verder
Warmbat Australia pantoffels van Merinowol
08-01-2024
Warmbat Australia voor dames en heren. Het hele gezin kan genieten van warme voeten! 100% Merino schapenwol in pantoffels, sloffen, handschoenen en mutsen van Warmbat Australië
Lees verder
Stijlvolle geschenken voor schoenenliefhebbers
07-12-2023
Stap binnen in de betoverende wereld van December met geschenken die de passie voor schoenen omarmen! Ontdek de perfecte mix van stijl en comfort voor je dierbaren, met een scala aan elegante accessoires en warme winterfavorieten. Maak deze feestmaand onvergetelijk met cadeaus die de liefde voor schoenen laten stralen!
Lees verder
Hippe, stijlvolle en comfortabele pantoffels
29-11-2023
Verwen je voeten met Warmbat's tijdloze schapenwollen pantoffels en geniet van comfort in stijl met het design van Rohde. Ontdek de hippe pantoffel slippers van Tommy Hilfiger.
Lees verder
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...