Muze theatergids 2016-2017

Theatergids van De Muze 2016/2017 is uit!

Noordwijk zondag 24 april 2015 presenteerde theater De Muze haar nieuwe theatergids voor seizoen 2016/2016 Een geweldig kleurrijk programma met uiteenlopende artiesten. Van toneel, muziek, cabaret, dans, klassiek en show tot try-out en filmvoorstellingen. Ook de Muze heeft het...

Noordwijk en De Muze

Wanneer je even een frisse neus wil halen langs het strand van Noordwijk is ons theater De Muze een ideale plek om te bezoeken. er zijn bijna dagelijks theatervoorstellingen of filmvoorstellingen te zien. De Muze heeft weer een uitgebreid programma samengesteld. Voor aanvang van de voorstelling is het altijd gezellig om nog even de winkelstraat Hoofdstraat-Koopcentrum te bezoeken @noordwijkshopping.

Uit in De Muze

Het theater is écht een gezellig avondje uit. Je kleed je leuk aan en maakt je outfit af met leuke, elegante uitgaans schoenen van Magnanni of Giorgio 1958 of pumps van Kennel und Schmenger of Peter Kaiser. Je wordt hartelijk ontvangen in De Muze en geniet van een prima accommodatie en een voorstelling met vaak een heerlijk drankje erbij.

Graag tot ziens in Noordwijk bij Theater De Muze en in de gezellige winkelstraat @noordwijkshopping en bezoek zeker de twee winkels van Aad van den Berg Modeschoenen in Noordwijk.

Maarten van den berg

Deel dit artikel