Muze theater gids 2015 - 2016

Theatergids van De Muze is weer uit!

Noordwijk dinsdag 12 mei 2015 presenteerde theater De Muze haar nieuwe theatergids voor seizoen 2015/2016. Een geweldig kleurrijk programma met uiteenlopende artiesten. Van toneel, muziek, cabaret, dans, klassiek en show tot try-out en filmvoorstellingen. De Muze heeft het...

Noordwijk en De Muze

Wanneer je even een frisse neus wil halen langs het strand van Noordwijk is ons theater De Muze een ideale plek om te bezoeken. er zijn bijna dagelijks theatervoorstellingen of filmvoorstellingen te zien.  De Muze heeft weer een uitgebreid programma samengesteld. Voor aanvang van de voorstelling is het altijd gezellig om nog even de winkelstraat Hoofdstraat-Koopcentrum te bezoeken @noordwijkshopping.

De Muze theatergids 2015 - 2016 Aad van den Berg schoenen

Uit in De Muze

Het theater is écht een gezellig avondje uit. Je kleed je leuk aan en maakt je outfit af met leuke uitgaans schoenen van Magnanni of Giorgio 1958 of pumps van Kennel und Schmenger of Peter Kaiser. Je wordt hartelijk ontvangen in De Muze en geniet van een prima accommodatie en een voorstelling met vaak een heerlijk drankje erbij.

Graag tot ziens in Noordwijk bij Theater De Muze en in de gezellige winkelstraat @noordwijkshopping @AadvdBergShoes

De Muze logo Aad van den Berg schoenen

Deel dit artikel