Herfstmarkt Noordwijk warmbat

Warmbat op Herfstmarkt Noordwijk

Warmbat is één van de eerste Australische bedrijven die schapenvacht verwerkte in schoeisel. En vanaf het allereerste begin gebruikt Warmbat uitsluitend 100% Merino schapenwol in haar producten. Door de temperatuurregulerende eigenschappen is Merino schapenwol geschikt voor zowel zomer als winter. Warmbat is een tijdloze pantoffel; warm, stoer en vooral comfortabel.

Een jarenlange traditie van kwaliteit

Al meer dan 100 jaar is sheepskin footwear een onmiskenbaar onderdeel van het Australische erfgoed. Vergelijkbaar met wat de cowboy laars betekent voor het Amerikaanse Westen. Warmbat maakt al sinds de jaren '60 van de vorige eeuw deel uit van dat erfgoed. Warmbat is één van de oudste fabrikanten van sheepskin footwear op de markt.

Gedurende de vier decennia na introductie, is Warmbat footwear verder doorontwikkeld. De fabricagetechnieken zijn verder verbeterd, de zolen bestaan uit 100% natuurlijk rubber en er zijn bij enkele modellen prints en details toegevoegd als reactie op de hedendaagse mode. Toch voldoet elk paar Warmbats aan de oorspronkelijk gestelde kwaliteitseisen qua ontwerp, de gekozen materialen en het ambachtelijke vakmanschap, waarmee Warmbat zich blijft onderscheiden.

De vraag naar Australian sheepskin footwear wordt voor een groot deel gedreven door de mystiek rond het authentieke Australische erfgoed. Warmbat is de enige authentieke keuze die recht doet aan deze vraag. Dat plaatst Warmbat vanaf de start in een unieke positie, maar het is slechts één van de sterke punten van het merk. De toewijding aan comfort, kwaliteit, modieuze ontwerpen en innovatieve technologie is de echte kracht van Warmbat.

Deel dit artikel