Geslaagde modeshow Oud-Rijswijk

Geslaagde modeshow in historisch centrum Oud-Rijswijk

Rijswijk. Door meer dan vijftig modellen van tien winkels werd vrijdag 15 april 2011 in het historisch centrum van Oud-Rijswijk de nieuwste voorjaarsmode voor heren en dames getoond.
Niet alleen werden de nieuwste trends in kleding gepresenteerd maar ook in schoenen, ondermode, horloges en brillen. Voor de Oude Kerk was een tent en een catwalk geplaatst waarop alle deelnemers een eigen bijdrag aan de modeshow gaven.

De muziek werd verzorgd door een live DJ. Mede door de fraaie modellen en het mooie weer werd het een geslaagd evenement.

Om half een arriveerde onze modellen waaronder onze collega Coby met  dochter Bibi en Dana, de dochter van collega Lilian, en haar vriendin Malaicha. Twee van onze modellen waren helemaal in het wit gekleed en twee modellen in het zwart, wat de schoenen juist lieten spreken aan de voet.

Na het door passen van de juiste selectie van schoenen gingen Coby, Bibi, Dana en Malaicha naar de visagiste van About Beauty uit de schoolstraat in Rijswijk. Nadat de modellen in de visagie hadden gezeten en er beeldschoon uitzagen was het tijd om naar de catwalk te gaan. De catwalk stond midden in het historische centrum van Oud Rijswijk waar ook een DJ stond met zijn draaitafel om alles lekker aan elkaar te mixen.

De modeshow duurde van drie tot zeven uur s’avonds en onze modellen mochten het spits afbijten. Het weer was geweldig en de belangstelling was groot. De schoenen die onze modellen showden werden ontvangen met een warm applaus en enthousiasme door het publiek.

Onze modellen showden schoenen en laarzen van de merken Unisa, United Nude , Blackstone, Floris van Bommel, Sendra en Giorgio schoenen een kleine greep uit de collectie van Aad van den Berg modeschoenen.

In onze winkel aan de Herenstraat 50 te Rijswijk stond de prosecco koud voor onze klanten, wat een leuke sfeer creeerde en gezelligheid met zich mee bracht. Om zeven uur liepen alle modellen van de deelnemende winkels hun laatste ronde. Wij kijken terug op een geslaagde modeshow in Historisch Oud-Rijswijk. Wij bedanken onze modellen Coby, Bibi, Dana en Malaicha voor hun deelname en enthousiaste inzet en collega Maljaerd en Lilian bedanken we voor de organisatie van de modeshow.

Deel dit artikel