Ben Saunders verkoopt eigen Rehab footwear schoen in Noordwijk

Ben Saunders brengt voor de vijfde keer Rehab schoen uit

Het is alweer de vijfde keer dat zanger en- tattoo artist Ben Saunders en het Nederlandse schoenlabel Rehab Footwear samen een schoen uitbrengen. Om dit te vieren signeert en verkoopt Ben Saunders op zaterdag 19 April zijn eigen ‘Ben Tattoo 2.0’ schoen bij schoenwinkel Aad van den Berg Shoe Fashion in Noordwijk.

 

Ben Saunders bij Aad van den Berg schoenen

Ben Saunders paasweekend in Noordwijk

Komend paasweekend zal zanger en tatoeëerder Ben Saunders  zijn eigen Rehab Footwear schoen verkopen en signeren bij schoenwinkel Aad van den Berg in Noordwijk. Ben Saunders - die na het winnen van de eerste editie van The Voice Of Holland in 2011 bekendheid verwierf - heeft inmiddels al vier special editions van Rehab Footwear op zijn naam staan; Ben Saunders Limited, Ben Tattoo Saunders, Rock’n Rolla en Insane Genius.

Creativiteit van Ben Saunders en expertise van Rehab Footwear komt samen 

Volgens eigenaar en oprichter van Rehab Footwear Jaco Flach verloopt de samenwerking met de bekende zanger goed. Flach; ‘’De modellen die wij met Ben maken zijn een mix van zijn creativiteit en onze expertise in het maken van schoenen. We proberen de ideeën van Ben zo goed mogelijk te integreren in het design. Ben heeft voor dit model wederom een speciale tattoo ontworpen, zijn eerste tattoo als inspiratie, de print hebben wij In het leer verwerkt. Dit hebben wij eerder gedaan met het succesvolle Ben Tattoo Saunders model en nu is er de Ben Tattoo 2.0’’.

Ben Saunders bij Aad van den Berg Shoe Fashion

Ben tattoo schoen van Rehab bij Aad van den Berg schoenen Noordwijk

Aad van den Berg schoenen is al lange tijd dealer van Rehab Footwear en is erg verheugd met de komst van de zanger tijdens het paasweekend.  Van den Berg; ‘’Op 19 april zal Ben zijn eigen schoen verkopen en serveren wij een hapje en een drankje voor onze klanten in de shop.’’

Welkom in de Aad van den Berg Shoe Fashion winkel in Noordwijk
Kijk voor meer informatie over Rehab Footwear op www.rehabfootwear.com

Deel dit artikel