Aad van den Berg modeschoenen bij Montmartre Oegstgeest

Oegstgeest zaterdag 15 december is er in De Kempenaerstraat "Momntnartre".De onderstaande bedrijven houden samen met Rotary Oegstgeest Rhijngeest dit evenement t.b.v. Sterren Stralen voor jongerenhospice Xenia.

Het wordt een kerst-event vol proeverijen, mode, schoenen, brillen, make-up en kunst. Drie kunstenaars; Pauline van der Meer, Ben van Kempen en Liesbeth Brouwer zullen de gehele dag de scenes van “Montmartre”schilderen. De uiteindelijke kunstwerken zullen worden geveild en de opbrengst komt ten goed aan Sterren Stralen voor jongerenhospice Xenia. Aad van den Berg modeschoenen stelt een paar dames schoenen beschikbaar voor het goede doel. De modellen in de modeshow zullen onze schoenen tonen. Waaronder de merken United Nude, Lilian schoenen en Kennel en Schmenger

U bent van harte welkom op zaterdag 15 december tussen 13.00 en 17.00 uur in De Kempenaerstraat in Oegstgeest om te genieten en het goede doel te steunen.

Deelnemende bedrijven zijn:
De Patissier, 't Wijnhuis, Saton optiek, JB Eurochic, Aad van den Berg Modeschoenen, Styling met inhoud en de Rotary Oegstgeest Rhijngeest.

 

Montmartre terug Oegstgeest - Aad van den Berg

Deel dit artikel