Verras je grote liefde op Valentijnsdag!

Heb jij ook een stille liefde? 

Zaterdag 14 februari is het weer Valentijnsdag. Op deze dag geven geliefde elkaar geheel volgens de traditie extra aandacht met bijvoorbeeld cadeautjes, bloemen, een romantisch etentje, een liefdes kaart of mooie pumps.

Valentijnsdag

Waarom heet deze dag Valentijnsdag? Dat heeft te maken met bisschop Sint Valentijn, die in de 3e eeuw geleden de trend zette. Volgens de legende stopte hij pal voordat hij ter dood werd gebracht, de blinde dochter van de gevangenisbewaarder Asterius een brief toe met de tekst  “Van jouw Valentijn”. Toen de dochter het vast had, kon ze weer zien en het briefje lezen. Dit moet wel de allereerste Valentijnskaart ooit geweest zijn.

Zodoende is Valentijnsdag bedoeld voor mensen die anoniem de liefde wilde verklaren, door middel van een Valentijnskaart te sturen. Vooral de laatste jaren is de nadruk steeds meer op de liefde komen te liggen en worden er volop cadeautjes gegeven. Zoals bloemen, een romantisch etentje, een liefdes kaart of mooie pumps.

In Nederland wordt Valentijnsdag steeds populairder. Dit blijkt wel uit de met hartjes versierde etalages en de vele artikelen geïnd op Valentijnsdag.

Wat is uw Valentijns wens?

Misschien heb jij ook wel een stille liefde….

 

Wij houden van schoenen!

daarom nu van 10 tot en met 14 februari 2015 10% korting op al onze pumps. gebruik code vt2015.

Wij houden van schoenen Valentijnsdag

Deel dit artikel