Opruiming 35% korting

Opruiming 35% korting!

NOORDWIJK. De zomer seizoen opruiming nu 35% korting op de oorspronkelijke prijs bij Aad van den Berg schoenen. Top merken voor minder met kortingen vind je in de winkels in Noordwijk aan zee en in de webshop www.aadvandenberg.nl/sale op de afdeling "merken voor minder".

opruiming 35% korting bij Aad van den Berg schoenen

Merken voor minder!

Op de webshop www.aadvandenberg.nl/sale vind je continue 24/7 leuke aanbiedingen en schoenen met korting. Het zijn de topmerken waar nog slechts enkele paren van op voorraad zijn. Deze modellen lopen uit en maken plaats voor weer nieuwe collecties. Geen partijen, maar onze vertrouwde merken waar we volledig achter staan met de service die u van ons gewend bent. Schoenen, pumps, veterschoenen, sneakers, slippers van o.a. Blackstone Shoes, Floris van Bommel, Gabor, Giorgio 1958, Greve, Mjus, Paul Green, Rehab Footwear, Tommy Hilfiger, Unisa en vele andere. Bestel op onze afdeling sale

De opruiming periode is tijdelijk

In de opruimingsperiode ook wel uitverkoop of sale genoemd, kan je schoenen met korting vinden in de winkels Top Style en Shoe Fashion in de Hoofdstraat te Noordwijk aan zee. Wees er snel bij want het gaat om enkele paren dus op is echt op. Buiten deze actie periode zijn de enkele paren schoenen, accessoires sale als tassen en riemen alleen nog online in de schoenen outlet te verkrijgen op www.aadvandenberg.nl/sale en niet meer in de winkels. In de schoenenwinkels vind je namelijk de nieuwste collecties damesschoenen en herenschoenen die wij met alle zorg voor je geselecteerd hebben en met passie voor schoenen aan jou willen presenteren.

Tot ziens bij Aad van den Berg Modeschoenen
Hoofdstraat 50 en 86 Noordwijk aan zee
www.aadvanndenberg.nl/sale

Deel dit artikel