Mid Season Sale 2015

Mid Season Sale 8 daagse

NOORDWIJK. Het is Mid Season Sale van 19 t/m 27 mei 2015 bij Aad van den Berg schoenen alleen in de Shoe Fashion winkel Hoofdstraat 50 in Noordwijk. Top merken voor minder vind je ook in de webshop op de "merken voor minder" afdeling. Klik hier.

Merken voor minder

Op de webshop www.aadvandenberg.nl/sale vind je continue leuke aanbiedingen en schoenen met korting. Het zijn topmerken waar er nog slechts enkele paren van op voorraad zijn. Deze modellen lopen uit en maken plaats voor weer nieuwe vernieuwende collecties. Geen partijen, maar onze vertrouwde merken waar we volledig achter staan. Zoals Blackstone Shoes, Floris van Bommel, Gabor, Giorgio 1958, Greve, Mjus, New BalancePaul Green, Rehab Footwear, Tommy Hilfiger, Unisa en vele andere.

Mid Season sale aad van den Berg schoenen

Mid Season Sale periode

In de mid Season sale kunt u de schoenen vinden in de winkel Shoe Fashion Hoofdstraat 50 te Noordwijk. Buiten deze actie periode zijn de schoenen alleen online te verkrijgen op www.aadvandenberg.nl/sale dus niet meer in de winkel. In de winkels vind je namelijk de nieuwste collecties die wij met alle aandacht aan u willen presenteren.

Mid Season Sale van 19 t/m 27 mei 2015

Tot ziens bij Aad van den Berg Shoe Fashion
Alleen Hoofdstraat 50 Noordwijk
en www.aadvandenberg.nl/sale

Mid Season sele aad van den Berg schoenen

Deel dit artikel